Tre nye fugefarver til LIP Fugemasse og LIP Multifuge

Vi er begejstrede over at kunne løfte sløret for tre helt nye fugefarver til to af vores mest populære fugemasser: LIP Fugemasse og LIP Multifuge!

 

De nye farver på listen er:

 

  • Flisegrå (tile grey)
    Varenummer: 51134 (LIP Fugemasse) / 51127 (LIP Multifuge)
  • Lys Beige (beige)
    Varenummer: 51132 (LIP Fugemasse) / 51125 (LIP Multifuge)
  • Cement Grå (cement grey)
    Varenummer: 51133 (LIP Fugemasse) / 51126 (LIP Multifuge)

 

De tre nye fugefarver tilbyder en endnu større fleksibilitet i valget af fugemasse. Håbet med de nye farver er at kunne imødekomme brugernes ønsker om et større udvalg, når de står i byggemarkedet og skal vælge den helt rigtige LIP-fuge til deres projekt.

 

Forskelle mellem LIP Fugemasse og LIP Multifuge

 

De nye fugefarver er tilgængelige i både LIP Fugemasse og LIP Multifuge. Men hvad er egentlig forskellen på de to fugemasser - og hvornår skal du vælge den ene frem for den anden?

 

  • LIP Fugemasse er ideel til sugende- og porøse fliser. Den er desuden perfekt, når du har en fugebredde på 1-5 mm.
  • LIP Multifuge er derimod det perfekte valg til ikke-sugende fliser. Multifugen egner sig til fugebredder på 2-20 mm.

 

Begge fugemasser er fleksible og kan anvendes både inden- og udendørs. De er desuden indeklima-certificerede og har produktspecifikke EPD’er.

 

Valget mellem LIP Fugemasse og LIP Multifuge afhænger derfor primært af typen af fliser, du arbejder med, samt den ønskede fugebredde.

 

Matchende farver i LIP Sanitetssilicone

 

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne vælge matchende farver, når man f.eks. skal fuge et nyt badeværelse. De forskellige fugeprodukter, der anvendes, skal helst ligne hinanden så meget som muligt, så man opnår et ensformigt udtryk i det nye rum.

 

De tre fugefarver, som er nye for LIP Fugemasse og Multifuge, findes allerede i LIP Sanitetssilicone. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at dine forskellige fuger matcher, når du vælger fugemasser fra LIP.

 

Sanitetssiliconen er særlig velegnet til fugning i køkkener og badeværelser, og den har en høj vedhæftning til de fleste materialer, såsom metal, mursten, keramik, glas, etc.

 

Læs mere om LIP Sanitetssilicone her.

 

De nye fugefarver er allerede på hylderne!

 

Der er ikke nogen grund til at vente, for de tre nye farver er allerede tilgængelige i butikkerne.

 

Så hvis du går og nørkler med et projekt, der bare kalder på flisegrå-, lys beige- eller cementgrå fuger, så gælder det bare om at komme ned til din lokale LIP-forhandler!

 

Vi har desuden en masse andre farver at vælge mellem, hvis de tre nye ikke lige rammer plet ved dit fugeprojekt.

 

Husk at kigge efter LIP-logoet og de tre nye farver, næste gang du skal bruge en fugemasse – og vis os meget gerne, hvordan du bruger dem på de sociale medier!