Miljø

Hos LIP Bygningsartikler A/S tilbyder vi vores kunder byggevarer i høj kvalitet og med mindst mulig miljøpåvirkning.

 

Vores miljøindsats består i arbejde på flere forskellige niveauer og med forskellige spørgsmål.

Det handler selvfølgelig om vores natur med vand, jord, skov og luft – indlysende områder at have fokus på i dag. Men det handler også om dig som medarbejder med byggematerialer i din hverdag og om dit arbejdsmiljø – og indeklimaet for dem, der i sidste ende skal bo eller arbejde i de bygninger, som bygges.

 

Hos LIP Bygningsartikler A/S kigger vi på hele processen fra produktion og transport – men også på anvendelse og slutprodukt. Vores produkter bevarer deres høje kvalitet hele vejen igennem kontinuerlige kvalitetskontroller, både eksternt og internt. Virksomheden opfylder aktuel miljølovgivning.

 

Vi sørger for, at vores produkter bliver vurderet, og registreret hos de for byggebranchen relevante aktører – BASTA, SundaHus og Byggvarubedömningen – hvilket du kan læse mere om i denne brochure. Det gør vi, for at du som forbruger nemt kan se de forskellige produkters styrker og egenskaber i et miljøperspektiv.

 

Du, som vil bygge svanemærkede bygninger, kan her læse om, hvilke af vores produkter der er godkendt og angivet i Svanens produktdatabase.

 

Bæredygtig byggeri med LIP

Bæredygtig byggeri med LIP