Skift sprog

Det ligner, at du opholder dig i United States. Vil du skifte til Dansk?

Fortsæt på Dansk Skift sprog

LIP XXL Storformat Fliseklæb. Til hurtig og sikker montering af alle typer fliser

 

Vi lancerer nu LIP XXL Storformat Fliseklæb - en fliseklæb, der er specielt udviklet til opsætning og nedlægning af alle typer storformatfliser. Dette omfatter også fugtfølsomme materialer som marmor, kalksten, skifer, granit og kompositfliser. Da XXL Storformat Fliseklæb forbruger al fugt under afhærdning, reduceres risikoen for misfarvede fuger, samt deformation af natursten.

LIP XXL Storformat Fliseklæb er beregnet til væg & gulv, og kan bruges både indendørs og udendørs. Produktet er godkendt til vådrum, og kan bruges i forbindelse med gulvvarme.

 

For at give den professionelle håndværker en effektiv arbejdsproces, har fliseklæben en kort anvendelsestid på ca. 45 minutter.
Allerede efter 3-4 timer er fliserne, gangbare og kan fuges. Fuld belastning kan ske allerede efter 3 dage.

 

LIP XXL Storformat Fliseklæb er en højfleksibel fliseklæb S2 (> 5 mm). Den gode evne til at absorbere bevægelser i underlaget, gør den særdeles velegnet til montering af fliser på lette konstruktioner, samt på nystøbt beton. Uden tilsætning af ekstra bindemiddel, spares en arbejdsgang.

 

”Vi meget glade over at have udviklet endnu et produkt som er i tråd med fremtidens byggerier (produkt specifik Miljødeklaration (EPD). LIP XXL Storformat Fliseklæb bærer som LIP´s øvrige produkter EC1plus mærket, som er kundens garanti for et produkt med lavest mulige emissioner til omgivelserne”.

 

Jenny Lundegard, Product Manager Wall & Floor (Norden) Bostik & LIP

 

 

Læs mere: LIP XXL Storformat Fliseklæb